Heipä hei taasen. Viikonloppu tuli pitkälti "lusittua" neljän seinän sisällä med matikan vanha yo-tehtävävihko. Ihan hyvin ne alkaa jo mennä, mitä nyt välillä unohdan jotain pientä, mutta yleisesti ottaen tällä hetkellä ainakin olen matikan kokeeseen menossa aika itsevarmalla mielellä.

Yo-kokeista puheen ollen tänään saatiin tietää alustavia pisteitä äidinkielen yo-kokeista ja hieman arvosana-arviota viime syksyn pisterajojen perusteella. Syksyllä E:n rajana oli 73 pistettä ja arvatkaapas paljonko meikäläisellä on opettajan arvion mukaan kasassa. Tasan 73, hurraa. Nyt on sitten vähän kiikun kaakun tuleeko siitä E vai M. Toukokuuhun (vai milloin ne lopulliset tulokset tulevatkaan?) asti pitää muistaa rukoilla, että tuo arvostelu olisi tehty vähän alakanttiin. Vaikka eihän se M todellakaan mikään huono arvosana ole.

Sitä mukaa kun pääsen yo-koestressistä alan paineistua niistä parista roikkuvasta kurssista (joista olenkin jo varmaan "muutaman" kerran maininnut), joista kirjoitusten jälkeen tutkintoni alkaa olla enää kiinni. Sain viikonloppuna lukemisen lomassa laadittua "The Lukusuunnitelma 1.1":n, koska en saanut "ihan" siitä ensimmäisestä versiosta pidettyä kiinni. :D Tämä uusi koostuu nyt sitten pääasiassa vain noiden parin kurssin tehtävien valmistumisaikataulusta. Olen melko varma, että tulen ainakin hieman mokaamaan tästäkin rytmistä kiinni pitämisestä, mutta usein saankin paremmin asioita aikaa kiireen painaessa päälle. Aina jaksan stressailla asioista, jotka sitten kuitenkin lopulta saan ajoissa (vaikkakin viime tipassa) tehdyksi eli enköhän minä tästäkin selviä. :)

Olen pitkästä aikaa viime päivinä viettänyt laatuaikaa Nintendo Wiin kanssa, kun veli teki kämpässään löytöjä ja kiikutti Resident Evil Zeron kotia hoideltavakseni. Aiemmin olen joskus testaillut RE2:sta ja (luultavasti) ykkösosan remakea, joissa en päässyt puusta pitkälle, kun en oikein taitanut tuota zombien listimisen jaloa taitoa, vaan tahtoivat päästä aina järsimään mut hengiltä. :D Nyt oon sitten pelaillu tota jo jonkin verran pitkälle ja pysynyt jokseenkin elävänikin. Ihan mielenkiintoinen peli, vaikka ei nyt genremääritelmästään (mm. survival horror) huolimatta kovin kauhea ole (ehkä kerran tai kaksi olen säikähtänyt jostain kaapista päälle kaatuvaa zombia). Lähinnä vaihteeksi ihan viihdyttävää ammuskelua ja pienten pulmien ratkontaa. Juoni ei nyt kovin kaksinen ole, mutta tarvitseeko sen nyt välttämättä ollakaan tällaisessa "aivot narikkaan" -pelissä.
 

Jos aihe kiinnostaa niin luettavaa pelistä löytyy mm. Resident Evil Wikin Resident Evil Zero -artikkelista. (Jee, onnistuin linkittämään järkevämmin. :D)

Loppuun vielä päivän biisi, joka ei liity mitenkään mihinkään aiheeseen tässä, mutta hällä väliä. :)

Leningrad Cowboys - Those Were The Days <3