Operaatio porkkanalaatikki - suoritettu. Eipä se vaikeaa ollutkaan, laatikot siirtyvät sitten seuraavaksi pakkaseen odottamaan joulusyöminkejä. :) Viikonloppuna ja ensi viikolla sitten loput jouluruuat ja -leivonnaiset. Olen aivan innoissani, pääsen tekemään kaiken itse, minä itse! Tosin kinkkuun en kasvissyöjänä koske neljän metrin tikullakaan, että äiskä saaneepi hoitaa sen.

Tännään oli matikan uusintakoe, meni ihan hyvin, laskeskelin, että ainakin 18 pistettä 30:stä saan varmasti, lopuista en tiedä varmaksi, mutta eiköhän niistäkin jotain vielä tule. Tosin kun menin kokeen jälkeen matikan tunnille, opettaja kyseli oliko uusintakoe vaikeampi kuin varsinainen koe ja minä siihen jotain, että melko samanlaiselta se tuntui, johon sitten opettaja nauroi vähän siihen malliin, että kyllä se taisi olla se prikulleen sama koe. :D Mietinkin kyllä hetken, kun kokeessa luki päivämääränä 7. eikä 14. joulukuuta. :P

Oli tänään myös ekat harjotukset joulujuhlaa varten, mun ryhmä esittää siis sen perinteisen jouluevankeliumin, jonka kestoksi tulee ehkä pari minuuttia ja enkelit eikä paimenet muista ainoita vuorosanojaan. Tuleekin mielenkiintoinen näytelmä. :D Alunperin oli ajatuksena joku vähän erilaisempi juttu, pojat enkeleinä, tytöt paimenina, pari tyyppiä lampaina sun muuta, mut sitten päädyttiin, kiitos erään alati valittavan idiootin, siihen ihan normiin mitä on esitetty vuodesta yks ja kaks aina ala-asteen joulujuhlissa.

Muttah, meenkin tästä kattomaan Simpsoneita. :) Heips heips!