Ensimmäiseksi kenties hieman esittelyä...?

Olen 18-vuotias nuori nainen, tai tyttö, miten milloinkin. Välillä tunnen oloni hyvin lapselliseksi ja välillä taas vanhemmaksi kuin mitä olenkaan. Minulla ei ole paljoa ystäviä, mutta on minulla sentään koira. Tai perheelläni on yhteisesti koira, mutta nimitän sitä omaksi koirakseni, Uffeksi.

Minulla on samaan aikaan paljon ja ei mitään tekemistä. Yritän saada tehtäväni silti kunnialla hoidetuiksi. Selailen nettiä paljon vapaa-aikanani (yritän kyllä tehdä jotain kehittävämpääkin), tutkiskelen mielenkiintoisia ja vähän vähemmä mielenkiintoisia blogeja (linkkivinkkejä saa antaa ), etsiskelen kivoja ruoka- ja leivonta reseptejä, joita kokeilla, lueskelen nettisarjakuvia, ynnä muuta. Mutten tee mitään "järkevää".

Jokatapauksessa, kirjoitan tänne siitä, miltä tuntuu, mikä tuntuu siltä, että siitä pitää kirjoittaa ja ehkä jotain ihan hyvin vuoksikin. Olipa sekava lause, mutta päässäni se kuulosti vielä ihan hienolta, olisiko pitänyt jättää kirjoittamatta...? Ei olisi, yritän luopua täällä itsesensuurista niin hyvin kuin mahdollista, niin kokonaisvaltaisesti kuin se on mahdollista, silti säilyttäen edes jonkinlaisen anonymiteetin.